okkofoto’s organisatieportret

okkofoto’s organisatieportret maakt portretten van mensen en hun werk.


Wat kan okkofoto’s organisatieportret voor jou, je team, je organisatie betekenen?


– Je persoonlijke effectiviteit verbeteren
– Jezelf als merk neerzetten
– Met je team betere resultaten en daadkrachtiger samenwerken
– Als organisatie transformeren van een oude naar een nieuwe cultuur, met andere waarden en overtuigingen

Bij al deze veranderingen coacht, adviseert en consulteert okkofoto door gebruik te maken van beeld.

Met ruim 40 jaar ervaring in werken en ruim 50 jaar in leven heb ik een goede bodem. Hiermee heb ik een jarenlange ervaringen met vernieuwing, verbetering en verandering.

Een breed en divers scala aan opleidingen maakt deel uit van deze ‘goede bodem’ om jou, je team, je organisatie verder te helpen bij het continue veranderen. Wil je meer over mij weten en wat ik meebreng? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

Doel en werkwijze van okkofoto’s organisatieportret


In de okkofoto-vorm van organisatieportretfotografie gaat het om eerlijke en oprechte weergave van wie jij als persoon bent. Je bent het waard om in alle oprechtheid en uniciteit je portret te laten fotograferen. In je werk en in wat je doet. En bovenal in de manier waarop je daar invulling aan geeft.
Juist om die essentie sterk vast te leggen zijn okkofoto’s organisatieportretten regelmatig in zwart-wit.

De manier van werken, hoe de mens erin staat, met welke passie, drive en energie, …. dat is relatief makkelijk vast te leggen als het gaat om fysieke (productie-)processen. Het is veel ingewikkelder wanneer het gaat om diensten, advies en consultancy. Hierbij gaat het om de professionaliteit en deskundigheid van de dienstverlener/adviseur/consultant, en natuurlijk op de wijze waarop hij of zij deze verleent/doorgeeft. Behalve de mens in beeld, gaat het dus ook om een conceptmatige representatie; een portret van de organisatie.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en/of heb je vragen?
Mail dan naar okko@organisatieportret.nl