okkofoto’s organisatieportret

okkofoto’s organisatieportret maakt portretten van mensen en hun werk.


Wat kan okkofoto’s organisatieportret voor jou, je team, je organisatie betekenen?


okkofoto’s organisatieportret helpt je met:
– verbeteren van persoonlijke effectiviteit
– neerzetten van jezelf als merk
– betere resultaten en daadkrachtiger samenwerken met je team
– transformeren als organisatie, van een oude naar een nieuwe cultuur, met andere waarden en overtuigingen

Bij al deze veranderingen coacht, adviseert en consulteert okkofoto’s organisatieportret door gebruik te maken van foto’s, van beeld.

Met ruim 45 jaar ervaring in werken, ruim 55 jaar in leven en bijna 50 jaar ervaring met fotograferen, heb ik een goede bodem. Hiermee heb ik een jarenlange ervaringen met vernieuwing, verbetering en verandering. Juist omdat ik zelf in werk, leven en fotografie ook de wereld aan fouten heb gemaakt en weer opgestaan, ben ik nu in staat om dat om te zetten in beeld en advies waar je écht wat aan hebt.

okkofoto's organisatieportret

Een breed en divers scala aan opleidingen maakt deel uit van deze ‘goede bodem’ om jou, je team, je organisatie verder te helpen bij het continue veranderen.
Wil je meer over mij weten en wat ik meebreng? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.
Wil je meer weten over mijn fotografie? Kijk dan op de okkofoto pagina.

Doel en werkwijze van okkofoto’s organisatieportret

In de ‘okkofoto’ vorm van organisatieportret fotografie gaat het om eerlijke en oprechte weergave van wie jij als persoon bent. Je bent het waard om in alle oprechtheid en uniciteit je portret te laten fotograferen. In je werk en in wat je doet. En bovenal in de manier waarop je daar invulling aan geeft. Uiteraard geldt hetzelfde voor jou en je team, danwel je organisatie.
Juist om de bovengenoemde essentie sterk vast te leggen zijn okkofoto’s organisatieportret foto’s regelmatig in zwart-wit. Het gaat om de kern van het beeld en veelal leidt kleur dan teveel af.

okkofoto's organisatieportret horen zien zwijgen

De manier van werken, hoe de mens erin staat, met welke passie, drive en energie, …. dat is relatief makkelijk vast te leggen als het gaat om fysieke (productie-)processen. Het is veel ingewikkelder wanneer het gaat om diensten, advies en consultancy. Hierbij gaat het om de professionaliteit en deskundigheid van de dienstverlener/adviseur/consultant, en natuurlijk op de wijze waarop hij of zij deze verleent/doorgeeft. Behalve de mens in beeld, gaat het dus ook om een conceptmatige representatie; een portret van de organisatie.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en/of heb je vragen?
Mail dan naar okko@organisatieportret.nl